Babaváró Fórum 2024

(Visited 10 155 times, 19 visits today)
  • A BabaVáró Online Fórum egy rövid online videókból álló sorozat, ahol STOHL LUCA beszélget szakértőkkel a kismamákat érintő legfontosabb kérdésekről.
  • Olyan izgalmas témákkal foglalkozunk, mint a testmozgás szülés előtt és után, a babapopsi ápolása, a cumihasználat, vagy az egészséges táplálkozás. Sok anyuka tart a baba orrának tisztításától, videónkból megtudhatjátok, hogyan kell jól csinálni. A szájápolás is nagyon fontos a terhesség során, tippeket kaphattok, hogyan őrizzétek meg fogaitok egészségét. A babakelengye beszerzéséhez pedig mindig elkél egy-két jótanács, egy feketöves anyuka elmondja, szerinte mit érdemes beszerezni és mit nem.
  • Nézd meg videóinkat és NYERD meg a fődíjat, egy családi pihenést a KOLPING Hotelben, a 10 db értékes ajándékcsomag egyikét, vagy nyerj egy FAMILY BAG táskát az Asti Bababolt jóvoltából!
  • 8 db videó tartalmaz egy megfejtést, amely a videón felirat formájában 10 másodpercig látható. Vegyél részt a nyereményjátékban a ‘Nyerni szeretnék’ gombra kattintva! Mind a nyolc videó eltérő megfejtést tartalmaz, így ha minél több videót nézel meg, annál nagyobb az esélyed a nyerésre.
  • A játék 2024. augusztus 20-ig tart. Sorsolás augusztus 21-én! A nyerteseket email-ben értesítjük.


WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől