Partnerségi megállapodás a családok teljes körű biztonságáért

A PromoBox Kft. partnerségi megállapodást kötött a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt-vel és a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt-vel, hogy közösen támogassák a családokat életük legfontosabb pillanataiban. Fontos, hogy a családok felkészülhessenek a váratlan eseményekre, biztonságban, nyugodt körülmények között élhessék meg a gyermek születésének és növekedésének időszakát.

Cégünk, a PromoBox Kft. több mint 10 éve segíti a kismamákat és édesanyákat ingyenes ajándékcsomagjaival, információs kiadványaival, valamint az edeskisbabam.hu online magazinnal, mely igyekszik hasznos információkkal/tudással ellátni a szülőket a babatervezés, babavárás, szülés és a gyermeknevelés időszakában. Emellett közösségi média felületünkön valódi közösséget építünk, valamint online konferenciák segítségével közvetítünk gyakorlatias és hasznos tudást a résztvevők számára.

Ingyenes Babaváró és Édes Kisbabám csomagunk már több mint egymillió kismamához és édesanyához jutott el a társaság alapítása óta. Mindkét csomag értékes ajándékokkal, termékmintákkal és hasznos informácókkal van tele, a kismamák és édesanyák rendkívül pozitívan és hálásan fogadják.

„Életünk talán legszentebb és legboldogabb pillanata kisbabánk világra jötte. Minden nap azért dolgozunk, hogy a társadalmunk alapköveként funkcionáló családokat hasznos információkkal lássuk el és segítsük őket a tervezésben, az új körülményekhez történő alkalmazkodásban, a lelki egyensúly megtalálásában, a kisbaba fejődési szakaszainak megismerésében, a napi rutin kialakításában. Küldetésünk, hogy a családtervezéstől a családdá váláson át a gyermeknevelésig értékteremtő, értéket adó és értéket közvetítő termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk az édesanyák és a családok számára” – nyilatkozta Németh Ottó, a PromoBox Kft. ügyvezető igazgatója.

A Hungarikum Alkusz kiemelten fontosnak tartja, hogy a családok életében már az első pillanattól fogva aktívan jelen tudjon lenni, és személyre szabott, teljes körű anyagi védelmet tudjon kialakítani részükre minden élethelyzetben. Különös tekintettel a családtervezés és gyermekvárás időszakára, hogy érezzék életük egyik legfontosabb döntésében is támaszkodhatnak rájuk a család pénzügyi iránytűjeként, melynek segítségével felépíthetik a család anyagi biztonságát.

Az együttműködés keretében a társaság térítésmentes és családokra szabott teljes körű biztosítási (pl. családvédelmi és gyermekjövő programok, korlátlan magánklinikai ellátások fix díjért, szülés körüli kockázatok csökkentését támogató biztosítási csomag, váratlan betegségből eredő kieső jövedelem pótlását szolgáló biztosítás stb.) és pénzügyi tanácsadással járul hozzá a biztonságos családtervezéshez és a gyermek érkezése után a megváltozott életkörülményekkel járó kockázatok csökkentéséhez.

„Piaci eredményeink mellett felelősséget érzünk a magyar lakosság biztosítási szükségleteinek korrekt kielégítése, érdekeinek legmagasabb szintű képviselete iránt. A PromoBox célkitűzéseit megismerve egyértelmű volt számunkra, hogy küldetéstudatunk, stratégiai gondolkodásunk nagyban hasonlít egymáshoz. Kétgyermekes édesapaként magam is átéltem a családtervezés és gyermekek érkezésével járó legfontosabb állomásait, így pontosan tudom, hogy mi mindenre kell odafigyelni, amely szerepekben kezdetben még nem rendelkezünk kellő tapasztalattal. Hiszem, hogy a kialakított együttműködés még magasabb szintre emeli a magyar családok pénzügyi biztonságát, mely további ösztönzésül szolgál szakmai munkánk során” – mondta el az együttműködés hátteréről Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. erőssége a multinacionális biztosítótársaságokkal szemben, hogy a magyar piacra szánt, ügyfeleit teljeskörűen kiszolgáló termékpalettát épít. Jelen együttműködéssel célja, olyan közös biztosítási termékek fejlesztése, melyek kifejezetten a várandós kismamákra és az újdonsült családokra szabottak és a család minden tagjára kiterjedjenek. Az együttműködés keretében közösen kialakított biztosítási csomagokkal a PromoBox ügyfelei a lehető legmagasabb színvonalú biztosítási szolgáltatást kapják meg, hogy életük legfontosabb mérföldköveinél biztonságban érezzék magukat.

„Hazai hátterű biztosítótársaságként elsőszámú feladatunknak tekintjük, hogy a magyar lakosság igényeire szabott biztosítási megoldásokkal támogassuk a családok és egyének biztonságát. Folyamatosan keressük azokat a stratégiai partnereket, akikkel együttműködve új távlatokat nyithatunk a legmagasabb minőségű, valós értéket teremtő biztosítási megoldások terén. A PromoBox által életre hívott évtizedes múltra visszatekintő kezdeményezés olyan hiánypótló szolgáltatás, amihez örömmel csatlakoztunk és biztosítási programjaink révén a legnagyobb gondossággal támogatjuk az édesanyákat és apákat a családtervezés első pillanatától kezdve, egészen a gyermek önálló életkezdéséig” – fejtette ki Dr. Fedák István, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezérigazgatója.

 

(Visited 39 times, 1 visits today)
Kapcsolódó cikkeink
WordPress Cookie Értesítés Real Cookie Banner által