Mit tehetünk, hogy gyermekünk biztonságban nőjön fel?

Úgysem tudod mindentől megvédeni, hallják sokszor a gyermekükért aggódó anyukák és ez valóban igaz, de, amit lehet megteszünk, és ehhez külső segítséget is igénybe vehetünk. A CIG Pannónia Biztosító célja, hogy a legmagasabb színvonalú, a magyar családok igényeire szabott termékpalettát építsen, ezért stratégiai megállapodás keretében a PromoBox Kft.-vel – az első számú családokra fókuszáló marketingvállalkozásával – kifejezetten a várandós kismamákra és az újdonsült családokra optimalizált közös biztosítási termékeket fejlesztenek ki a közeljövőben.

Egy gyermek születése hatalmas felelősséget ró a szülőkre, és a teendőkre nem készít fel az iskola. Nincs vizsga, csak maga az élet és a tapasztalat. Mit tehet az aggódó szülő, amikor úgy érzi, tele van kérdésekkel? A család, az internet és a szakkönyvek jóvoltából már sok mindenre választ kapunk. Az épp világra jött csecsemőnél megnyugtató a légzésfigyelő; a néha szédületes iramban mászó, majd első lépéseit próbálgató babánál minden lehetséges élt és szegletet, nyitható szekrényeket levédhetünk, és a gyermekorvos számát már az első hét után kívülről fújjuk, nem beszélve az ügyeleti rendről.

Gondolj magadra is!

Sokan nem gondolnak arra, hogy a gondoskodás körét mi alkotjuk és őrizzük, így, ha bármi történik velünk, ez a kör megtörik. Azaz, ha magunkról gondoskodunk, gyermekünk jövőjéért is tesszük. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy eljön az idő, amikor csemeténk kilép a világba, már nem vigyázhatunk rá a nap 24 órájában, viszont ugyanúgy támogatnunk kell őt, hogy kiegyensúlyozott és boldog felnőtté váljon. Ha ezek után elégedetten hátradőlnénk, ne tegyük, mert jönnek az unokák! Ilyenkor sokan felteszik maguknak és párjuknak a kérdést: van erre még 30 évünk?

Nem vagy egyedül!

Ahhoz, hogy gyermekünk jövőjéért a legtöbbet tehessük, bizony szükség van anyagi biztonságra, amit arra az esetre is meg kell teremtenünk, ha váratlan helyzet áll elő a családban. Ez már sokszor meghaladja erőnket, ezért érdemes előre tervezni, és külső segítséghez folyamodni. A biztosítók ma már a legkülönbözőbb termékekkel járulnak hozzá ahhoz a bizonyos családi védőhálóhoz.

Tudtad? A gyermekek 18 éves korukig alanyi jogon, államilag finanszírozott balesetbiztosításban részesülnek, amely két biztosító együttműködése révén – többek között a CIG Pannónia Biztosító által – jött létre. Emellett a biztosító 6 éves kortól tanulóbiztosítást kínál a családok igényeire szabva, az élethelyzetek széles körére. A nem várt élethelyzetekre pedig megoldást jelenthet a baleset-, és egészségbiztosítás.

A hosszú távú gondoskodáshoz, gyermekünk önálló életkezdésének támogatásához pedig a befektetési, megtakarítási életbiztosításokkal érdemes megismerkedni.

Nehéz jól dönteni és a legtöbben nem is nagyon ismerik ki magukat a biztosítások világában, nem tudják felmérni lehetőségeiket.

Hogyan gondoskodj a babád jövőjéről” című videónkban Kóka Antal, a CIG Pannónia Biztosító lakossági üzletágért és innovációért felelős vezérigazgató-helyettese segít áttekinteni a lehetőségeket.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Kapcsolódó cikkeink
WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől