A Baba-Mama Kuponnapokon óriási kedvezmények várnak rád!

Az első BABA-MAMA KUPONNAPOK ideje alatt mintegy 70 márka közel 120 terméke közül válogathatsz, és akár 30%-kal olcsóbban is megvásárolhatod őket.
Élj a lehetőséggel, nézd át kuponfüzetünket és váltsd be a kiválasztott kuponokat május 9-12. között a résztvevő kereskedők üzleteiben és webshopokban.
Ne felejtsd, a Rossmann üzleteiben már május 6-án indulnak az akciók!

A BABA-MAMA Kuponnapok fókuszában nemcsak a kisbabák állnak, hanem a kismamák és édesanyák is. A program megalkotásakor figyeltünk arra, hogy a sok-sok babatermék mellett a várandós kismamák és az édesanyák is találjanak maguknak olyan termékeket, amik segítik a mindennapjaikat, vagy aminek segítségével megőrizhetik szépségüket, egészségüket a babavárás és a babázás szeretettel teli, de embert próbáló időszakában. A baba mellett ugyanis jó egy picit magadra is figyelni, magadra is költeni.

Kezdheted írni a kívánságlistát, hiszen számtalan baba-mama terméket tudsz kipróbálni és megvásárolni kedvezményesen! A Te kényelmedet szolgálja, hogy a Rossmann, a REGIO Játék és a Bio Egészség bolthálózata és webáruháza mellett a kuponok beválthatóak jó néhány márka saját webshopjában is, így otthonról is, komfortosan tudod intézni a bevásárlásodat.

Keresd a kuponfüzetet a Rossmann drogériákban és a résztvevő hálózatokban, vagy töltsd le az edeskisbabam.hu/kuponnapok oldalról!

(Visited 1 015 times, 41 visits today)
Kapcsolódó cikkeink
WordPress Cookie Értesítés Real Cookie Banner által